Tjänster

Löpande bokföring
Bokslut
Deklarationer
Starta eget
Löner
Fakturering
Skattedeklarationer
Ekonomisk rådgivning
Årsredovisningar

Jenny har ett mycket trevligt bemötande och är alltid mycket flexibel. Hennes kunnande och kontaktnät är en stor tillgång för oss.

Niklas Backåberg, Maj maj måne AB

Jenny är en superstar. Hon har full koll på min administration så att jag kan lägga all min energi på det jag är bra på. För första gången känner jag mig helt trygg och sover gott om nätterna.

Joakim Jardenberg – IT konsult och föreläsare

Jenny har förändrat mitt liv som egenföretagare på ett enormt sätt. Innan Jenny lade jag 25% av min arbetstid på bokföring. Nu lägger jag max 1%. Via Jenny har jag full kontroll på min ekonomi. Det gör både jobbet och fritiden roligare.

Robert Lillhonga – Filmare & Föreläsare, Green Jacket Produktion

Jenny är väldigt lyhörd och har varit ett stort stöd för mig och mina behov under min första tid som nybliven företagare. Det är en självklarhet för mig att rekommendera Jenny till andra företagare. Ni är i goda händer.

Malin Paulson – Inredningssnickare, Astas Snickeri

Vi är ett företag med många bollar i luften och behöver känna oss trygga när det kommer till ekonomin. Jenny ger oss det samtidigt som hon alltid visar engagemang och agerar bollplank i situationer där vi behöver hjälp. Vi är supernöjda och Jenny´s glada humör smittar alltid av sig.

Niklas Swärd – Grundare Eventbolaget HB

Jenny har alltid gett mig den uppmärksamheten och det stöd jag har behövt. Hon har en förmåga att hitta rätt nivå och pratar aldrig över mitt huvud. För mig handlar Marteby Redovisning om ekonomisk trygghet eftersom hon har en förmåga att göra mig delaktig.

Daniel Nüüd – skribent och projektledare.